Buna ziua,
Va rugam sa ne indrumati in urmatoarea problema :colega mea a semnat cim cu perioada nedeterminata la 01.05.2007.
In perioadele 16.02.08 - 01.03.08 si 20.04.08 - 27.04.08 si-a luat co. Incepand cu data de 01.07.08 a incetat cim, cu acordul partilor.. La cate zile de co, care sa i le plateasca mai are dreptul ?
Va multumim anticipat !
scuze, am dat crezare unui zvon:(( si multumesc ca m-ai atentionat:"> in legatura cu luna martie.
Totusi eu raman la ideea ca plata concediului se face doar pe co neefectuat din anul in care inceteaza cim.
Eu nu cred ca are o dovada, salariata, ca nu a efectuat concediul de anul trecut din motive neimputabile ei......
iar CM art 141(1) Concediul de odihna se efectueaza in fiecare an
(2) Prin exceptie de la prevederile alin (1), efectuarea concediului in anul urmator este permisa numai in cazurile expres prevazute de lege sau in cazurile prevazute in ccm aplicabil
Offfffffffffff legile astea!!!!!!#-o
Multumesc ca existati si avem ce invata de la voi!=D>
Eu inteleg ca salariata a mai efectuat din zilele de co la care avea dreptul, este foarte greu de spus la cate zile de co mai are dreptul atat timp cat nu spune care este nr. de zile convenit prin contract, cat si perioada pe care a lucrat-o efectiv.
Este bine ca intrebarile sa fie puse concret si complet pentru a se evita presupuneri.............
Cred ca mai iintai se efectueaza zilele de CO din 2007 si apoi din 2008.
Subscriu la parerea ca , compensarea CO neefectuat se face pentru anul in care are loc incetarea. :)