avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul este obligat sã imi trimitã fisa fiscala?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul este obligat sã imi trimitã fisa fiscala?

Angajatorul este obligat sa imi trimita fisa fiscala? Sunt angajat al unei firme cu sediu in alta localitate, care are serviciile HR/financiar externalizate - până la această dată nu am primit fişa fiscală pe anul trecut. Termenul pentru depunerea cererii 230 de redirectionare a 2% din impozit este poimaine... Ce pot să fac?
Cel mai recent răspuns: ionuca , utilizator 12:47, 11 Mai 2011
ia legatuta cu cei de la firma si spune-le sa-ti trimita fisa fiscala prin posta/curierat
este obligatia lor sa o transmita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 230 ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Imi puteti spune daca s-a schimbat ceva cu privire la declaratia 230 ? 15 mai este termenul pana la care se poate depune ? Ca angajator, nu am ... (vezi toată discuția)
Eliberare copie dosar munca RalucaDumitru RalucaDumitru Buna ziua , Anul trecut am decis incetarea raporturilor de munca cu o societate , acestia nu au fost de acord , cumva mi-au gasit nod in papura si m-au ... (vezi toată discuția)
Amenda valeriuiulian valeriuiulian AU TRECUT 6 LUNI DE CAND un politist mi-a intocmit un proces vb cand m-a oprit in trafic si pe care nu l-am semnat si nu l-am luat iar cand mi s-a trimis prin ... (vezi toată discuția)