avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita a certificatului de titlu executoriu ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita a certificatului de titlu executoriu european -in conformitate cu prevederile Regulamentului ( CEC ) 805./2004 al Parlamentului European si al Consiliului

Buna ziua , am de pus in executare un titlu executoriu european - in conformitate cu prevederile Regulamentului ( CEC ) 805./2004 al Parlamentului European si al Consiliului . Cererea , titlu executoriu, in original , il depun la un birou de executare silita .
Intrebarea mea este ce procedura urmeaza a fi indeplinita ? Cererea de incuviintarea a executarii silite se adreseaza judecatoriei sau va fi urmata procedura de recunoastere si incuviintare la tribunal ?

Alte discuții în legătură

Recunoastere pe teritoriul romaniei a unei hotarari definitive date de o curte de apael din franta vpisau vpisau Am obtinut o hotarare ramasa definitiva data de o curte de apel din Franta. De asemenea s-a emis si un certificat de titlu executoriu european. Am depus prin ... (vezi toată discuția)
Executarea unei sentinte judecatoresti straine in romania NATHAN HATIEGAN NATHAN HATIEGAN Buna ziua. Va solicit o clarificare in legatura cu un subiect care intereseaza in acest moment cel putin 100 000 de Romani aflati in Spania. Toti acestia au ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante ContSters108606 ContSters108606 Asi vrea sa stiu daca sunt in procedura de executare silita daca executoul poate sa imi execute silit proprietatea care o am in strainatate mai precis in U.E. (vezi toată discuția)