avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

Buna ziua. Am primit la cererea mea o copie dupa decizia data intr-un proces civil, unde am constatat ca mi s-a admis recursul dar nu am primit cheltuieli de judecata decat pe jumatate din suma. Avocatul mi-a spus ca este posibil sa se fi gresit deoarece erau mai multe chitante. Ore cum pot sa-mi recuperez toti banii cheltuiti si dovediti prin chitante la dosar?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: iris9 , utilizator 20:45, 11 Mai 2011
Faceti o cerere de reparatie materiala in care aratati ca avocatul Dv. a solicitat cuantumul(XXX lei) respectiv al cheltuielilor de judecata si rugati instanta sa oblige partea cazuta in proces sa va achite toate cheltuielile avansate cu acoazia solutionarii recursului...
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
Manole Dumitru, utilizator
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata avansate de reclamant. Manole Dumitru Manole Dumitru O speta civila, reclamantul in instanta de fand este cazut in pretentii, dar suporta unele cheltuieli de judecata , pe care le solicita , dar nu sunt ... (vezi toată discuția)
Despabubiri ???? floaredecolt2011 floaredecolt2011 Buna seara! in urma unui accident rutier in care fiica mea a murit, am cerut despagubiri materiale in valoare de 50 000 de euro si morale in valoare de 150 000 ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat victoria_alba victoria_alba Buna dimineata! Am castigat un proces in care am avut calitatea de parata, l-am castigat. S-a facut recurs de catre reclamant. Bine-nteles ca am platit ... (vezi toată discuția)