avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cu procura ptr a imi ridica cineva drepturile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cu procura ptr a imi ridica cineva drepturile

CIND imi ridica cineva salariul si imi preda echipamentul de la fostul angajator persoana imi da banii si eu declar la notariat unde am facut procura sa se anuleze,in cazul in care prin procura fostul angajator nu imi da salariul si nu primeste echipamentul de la aceea persoana imputernicita de mine cum procedez in finaL.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 11 Mai 2011
In cazul in care este vorba de o lichidare la serviciu cu predarea echipamentului de lucru si ridicarea banilo pentru care a-ti muncit , prin imputernicirea acelei persoane cu procura notariala in care poate fi motiv situati imposibilitatii de vi ridica personal , nu vad de ce nu v-ar da banii angajatorul .
Mesaj reeditat
@ lazar27
Data post: Miercuri, 11 Mai 2011, 19:30
Subiect: prin procura



PRIN PROCURA acea persoana care am imputernicit-o ea raspunde de toate ca sa imi ridice salariul si sa predea echipamentul cind imi da salariul imputernicitul trebuie sa imi dea pe baza unuii proces verbal sau de fata cu notarul ca eu sa anulez procura.IN cazul in care persoana imputernicita nu preda echipamentul sau preda si nu imi da salariul cum procedez reclam la politie.

@athe
subiect : prin procura
Data mesaj Miercuri, 11 Mai 2011, 19:34



procura ati facut-o pe timp nedeterminat? daca cel pe care l-ati desemnat sa sa reprezinte nu va da salariul sau nu preda echipamentul mergeti la notariat si anulati procura. iar pt recuperarea banilor ar trebui sa promovati o actiune civila in instanta.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere minor 2009bun 2009bun Ce trebuie sa fac daca fostul meu sot a fost obligat prin hotarire judecatoreasca definitiva la plata pensiei de intretinere minor in valoare de 107 euro ,iar ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cu cartile de munca care nu au fost scanate? nicoloff nicoloff BUNASEARA AM PE CINEVA IN FAMILIE CARE MUNCESTE IN TURCIA SI AR DORI SA MUNCEASCA PE CARTEA DE MUNCA DIN ROMANIA PE CARE O ARE DESCHISA DIN 1988 PANA IN 1990 ... (vezi toată discuția)
Procura ContSters205948 ContSters205948 am imputernicit pe cineva prin procura,persoana era jurist el a formulat procura ca sa mearga sa imi predea echipamentul si de la firma ea dat decizia de ... (vezi toată discuția)