CIND imi ridica cineva salariul si imi preda echipamentul de la fostul angajator persoana imi da banii si eu declar la notariat unde am facut procura sa se anuleze,in cazul in care prin procura fostul angajator nu imi da salariul si nu primeste echipamentul de la aceea persoana imputernicita de mine cum procedez in finaL.
In cazul in care este vorba de o lichidare la serviciu cu predarea echipamentului de lucru si ridicarea banilo pentru care a-ti muncit , prin imputernicirea acelei persoane cu procura notariala in care poate fi motiv situati imposibilitatii de vi ridica personal , nu vad de ce nu v-ar da banii angajatorul .
Mesaj reeditat
@ lazar27
Data post: Miercuri, 11 Mai 2011, 19:30
Subiect: prin procura
PRIN PROCURA acea persoana care am imputernicit-o ea raspunde de toate ca sa imi ridice salariul si sa predea echipamentul cind imi da salariul imputernicitul trebuie sa imi dea pe baza unuii proces verbal sau de fata cu notarul ca eu sa anulez procura.IN cazul in care persoana imputernicita nu preda echipamentul sau preda si nu imi da salariul cum procedez reclam la politie.
@athe
subiect : prin procura
Data mesaj Miercuri, 11 Mai 2011, 19:34
procura ati facut-o pe timp nedeterminat? daca cel pe care l-ati desemnat sa sa reprezinte nu va da salariul sau nu preda echipamentul mergeti la notariat si anulati procura. iar pt recuperarea banilor ar trebui sa promovati o actiune civila in instanta.
Procura
ContSters205948
am imputernicit pe cineva prin procura,persoana era jurist el a formulat procura ca sa mearga sa imi predea echipamentul si de la firma ea dat decizia de ... (vezi toată discuția)