avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere minor

Ce trebuie sa fac daca fostul meu sot a fost obligat prin hotarire judecatoreasca definitiva la plata pensiei de intretinere minor in valoare de 107 euro ,iar el ii trimete copilului numai 100 euro si pina acum s-au strins 280 euro restanta din octombrie 2008 decind a fost obligat la plata pensiei?carei institutii trerbuie sa ma adresez si ce trebuie sa cer?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 25 Ianuarie 2012
De ce nu mergeti mai intai la banca sa vedeti cati bani va pune lunar. S-ar putea sa depuna toata suma, iar cei 7 euro sa reprezinte comisionul pe care il platiti dv bancii in momentul in care retrageti banii. Asta pe langa comisionul pe care el il plateste acolo in momentul depunerii.
nu iau banii de la banca ;fostul sot ii trimete banii copilului printr-un unchi al lui ,si ii primesc prin posta .eu nu am obligatia sa platesc nici o taxa sau comision cind primesc banii,si atunci acesti 7 euro ,pina cind copilu se va face de 18 ani ,se vor transforma in alte sute de euro.
Mesaj reeditat

@ 2009bun

Data post: Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 11:36
Forum Dreptul familiei sau probleme juridice de familie
Subiect nerespectarea hotaririi judecatoresti ramasa definitiva


va rog ,chiar nu poate sa=mi raspunda nimeni ce trebuie sa fac ,ca sa-l pot determina pe fostul sot sa nu-i mai opreasca din bani copilului ,adica sa-i trimeata 107 euro intregi?


@ av.antoanelageaman
Forum Dreptul familiei sau probleme juridice de familie
Discutie nerespectarea hotaririi judecatoresti ramasa definitiva
Data mesaj Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 14:05

Mesaj

nu stiu care este subiectul, dar daca nu va plateste coplt si aveti hot. jud adresati-va unui executor judecatoresc




Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune urmata de executare MYHAELAB MYHAELAB In urma succesiunii {sotul decedat} si a unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile sa stabilit o sulta rezultata pentru socrii si cumnat iar o ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara anonim anonim In urma procesului de stabilire a pensiei alimentare am primit acasa instiintarea conform careia am de platit o anumita suma de bani pentru fiul meu in varsa ... (vezi toată discuția)
Reintegrare irinel01_23 irinel01_23 Buna ziua.Daca am primit o decizie de reintegrare, fara ca sentinta civila sa fi fost comunicata,si ma prezint la servici,asta presupune ca voi primi si ... (vezi toată discuția)