avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura

am imputernicit pe cineva prin procura,persoana era jurist el a formulat procura ca sa mearga sa imi predea echipamentul si de la firma ea dat decizia de incetare a activitatii,si fisa de lichidare a ramas sa imi ridice salariul.SALARIUL trebuie sa mil dea prin proces verbal aceasta persoana ca sa merg la notar sa inchid procura.CUM SE PROCEDEAZA.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
ContSters205948, utilizator
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 22:22, 20 Mai 2011
Ar fi bine sa semnati un proces verbal de predare a banilor.
bioenergeta a scris:

Ar fi bine sa semnati un proces verbal de predare a banilor.

Exact, iar dupa ce persoana si-a incheiat mandatul mergeti la notar si faceti o declaratie de revocare a procurii, pe care o comunicati si mandatarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu procura ptr a imi ridica cineva drepturile ContSters205948 ContSters205948 CIND imi ridica cineva salariul si imi preda echipamentul de la fostul angajator persoana imi da banii si eu declar la notariat unde am facut procura sa se ... (vezi toată discuția)
Cum se poate anula un act de imputernicire de catre persoana imputernicita? lavi_1512 lavi_1512 Se poate anula un act de imputernicire de catre persoana imputernicita si daca da, cum? Multumesc. (vezi toată discuția)
Revocare procura dana2904 dana2904 In urma cu 2 saptamani am solicitat autentificarea unei procuri speciale (succesiune) la una din misiunile diplomatice ale Romaniei. Din pacate in continut au ... (vezi toată discuția)