avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... forme legale de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

forme legale de munca

unde pot face o reclamatie online ca nu vrea sami faca forme legale de munca multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 10:58, 12 Mai 2011
La ITM sau la Inspectia Muncii va puteti adresa in acest sens... unde isi are sediul social angajatorul?
lv01011970 a raspuns, in topic dublat de initiator (cu titlul ”carte de munca” ) si sters acum:
DE LA 01.01.2011 NU MAI SUNT CARTI DE MUNCA. DECI NU CRED CA MAI POTI SA-L RECLAMI

Si lilid a raspuns:
Nu aveti ce reclamatie sa faceti.
-Carti de munca nu s-au mai tiparit de aproape 2 ani, cred;
-Incepand cu 1 ianuarie 2011 se abrogă dispoziţiile Decretului nr. 92/1976 privind carnetul de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corect asa? mb_mihaela mb_mihaela Buna dimineata,sunt o fosta angajata a unei societati care i- am intentat proces pentru recuperare drepturi salariale restante . Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Se desfiinteaza itm-ul ? me.elena me.elena Buna seara Se pare... , asa cum am aflat din unele surse ca incepand cu 01.01.2011 nu se mai duc statele, declaratiile si contr de munca (precum si incetari ... (vezi toată discuția)
Carte munca remammm remammm buna ziua. as dori sa va intreb cum pot imprumuta cartea de munca pentru cateva zile (in conditiile in care sunt bugetar, iar acestea sunt pastrate la ... (vezi toată discuția)