avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abuz din partea unei companii de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abuz din partea unei companii de telefonie mobila

Ce pot sa fac daca compania [EDITAT],refuza sa imi faca o modificare la contractul de telefonie mobila desi am mai mult de 2 ani de la data ultimei modificari contractuale,compania obligindu-ma sa achit anticipat costul abonamentului pe luna in curs,abonament care conform inscrisurilor de pe factura este scadent la data de 30 sau 31 a lunii. Cum pot rezolva acest abuz mai ales ca nu doresc rezilierea totala a acestui abonament.In afara de aceasta cererea de modificare contractuala nu se primeste decit intre datele de 1 si 5 ale lunii.Este corect si legal? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 12:59, 17 Mai 2011
Pai modificarea o face incepand cu luna viitoare ca altfel nu au cum.
Cererea o faceti in conformitate cu prevederile din contract. Daca in contract scrie cu 15 sau 30 zile inainte asa trebuie sa provedati.
Nu vad ca pe un abuz si dvs. puteti rezilia contractul cu ei daca nu va convine mai ales ca a trecut perioada contractuala.
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2011
ContSters158230, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract telefonie mobila guiualina guiualina Buna ziua! Am contract cu un operator de telefonie mobila de 12 ani, 2 numere pe acelasi contract. Acum doresc modificarea tipului de abonament cu unul mai ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila alexrose alexrose Buna ziua, Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie: Am un contract de telefonie mobila din 2008. In data de 15-12-2009 am semnat un act aditional prin care ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonamente servicii internet si televiziune( trei abonamente) ContSters209690 ContSters209690 buna ziua, am 3 abonamente ( 2 teviziune+internet si unul de internet) in 3 locatii diferite. vreau sa le reziliez. 2 abonamente scadente pe 5 martie 2012- ... (vezi toată discuția)