anul trecut am investit cu o prietena in 2 magazine pe firma acesteia dupa ce sau deschis am mers la notar si am semnat si eu si ea acte eu si ca asociat si administrator prin declaratia pe proprie rasp ptr onrc ocupinduse de acte jurista firmei respective dar dupa 4 luni am avut surpriza sa nu pot intra in mag ca nu am nici un drept mi sa spus ,iesisera actele de la onrc unde aceasta pacalinduma sa trecut singura in actul constitutiv ,am mers si la politie dar acestia miau spus ca nu tine de ei ,dar eu totusi am investit bani pe care aceasta nu vrea sa mi-mai dea la inceput a spus ca pe fiecare luna o sa-mi dea anumita suma dar nu sa tinut de cuvint ,poate ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac ca eu nu apar in firma nicaieri si nimeni nu ma baga in seama am mers si la onrc cu aceea declaratie dar si ei au spus acelasi lucru ca nu tine de ei ,ea este bine mersi cu bani mei si eu ??????
aceea cesiune de care ma intrebati poate ca este la ea ,eu nu stiu daca trb sa ramina o copie si la notar sau trb sa semnam cesiunea in fata notarului amindoua dupa care impreuna cu declaratia trb depuse la onrc cert este ca am semnat mai multe acte eu cit si ea dar notara a negat spunindumi ca atit am semnat eu restul sami intreb asociata acesta a fost raspunsul dinsei ,ca mie nu imi elibereaza nici un act semnat de ea ,sa vina ea personal sa ceara mia rasp si ma dat afara din birou
am facut si plingera penala la igp dar au spus ca ptr aspectele de natura patrimoniala pe care le invoc sa consult pe comercial nustiu ce ? nu am inteles prea bine ptr ca eu am facut plingere penala de inselaciune si ei mau expediat spunindumi ca oricine poate face acea declaratie la notar cu alte cuvinte doar nebuna nu miau spus .
nu am semnat nici un act constitutiv cu ea era bine ,cred ca sa semnat doar cesiunea de parti dar si aceasta a ramas la ea ca a spus cai trb la onrc si eu nu am nici copie ca asa puteam dovedi dar eu am semnat si ea a luat toate actele ,nu stiu de unde pot lua o copie dupa acel contract de parti sociale sa pot dovedi ca notara a spus ca eu am semnat doar declaratia atit restul sami intreb asociata si ma dat afara din birou
ma poate invata cineva cum sa fac rost de cesiunea de parti sociale dintre mine si ea ,si cum pot sa o obtin daca este la respectiva si eu nu detin nici macar copie dupa cesiune ,cum pot afla daca exista si o copie la notar oare este obligatoriu in momentul in care mam prezentat la notar cu aceasta sa opreasca si ei o copie este posibil daca fac presiuni sa o obtin sau nu este obligatoriu sa pastreze decit copie dupa declaratia pe propia raspundere
Procura
clausimo
vreau sa stiu si eu; legea din romania e valabila pt toti notarii sau alte cabinete cu alte obicee....ca eu nu mai inteleg nimik..de asta vreau sa si plek ... (vezi toată discuția)