Contractul de cesiune de parti sociale trebuia cel putin sa fie atestat de un avocat sau autentificat de notar pentru a putea fi depus la ONRC.
Cum inteleg eu ce descrieti dvs: ati fost la notar, ati semnat in fata notarului un teanc de acte pe care nu le-ati citit, nu stiti exact ce ati semnat.
Acum notarul va spune ca a fost autentificata doar declaratia dvs, nimic altceva si prin urmare nu va poate pune la dispozitie alte acte.
Parerea mea e ca respectiva cesiune nici nu s-a intocmit niciodata. Sau eventual a facut o hartie, neautentificata de notar, pe care ulterior a distrus-o!
Despre actele semnate exclusiv de prietena dvs, e evident ca notarul nu are voie sa vi le dea, pt ca altfel ar incalca protectia datelor cu caracter personal.
Cand ati dat banii pt firma respectiva, cum s-a facut plata, s-a intocmit vreun inscris, s-a platit prin banca?
da asa este eu nu am citit nimic din ce am semnat ,iar bani tot timpul au fost cash dar am factura fiscala pe toate materiale si toate cheltuielile pe tot ce am investit si martori care au fost de fata la tot ce am facut ptr magazine ,am mers pe incredere si prietenie sint nasa ei de cununie si de botez si nu mam gindit o clipa ca cineva ca ea poate face asa ceva dar mam inselat si mam lasat pacalita ,de un avocat nu cred ca a fost intocmita cesiunea de regula se ocupa jurista firmei ei si ea stia sa faca dar daca nu este obligatoriu sa ramina si la notar o copie dupa aceasta cesiune si doar se semneaza si nu apare nicaieri si au ramas la ea inseamna ca nu mai am nici o sansa sa pun mina pe aceasta cesiune vreau doar sa dovedesc ca nu sint nebuna si intradevar eu am semnat si acele acte am inteles ca aceea declaratie chiar daca e data in fata notarului nu are nici o valabilitate si ma lupt degeaba
eu prin acele acte cred ca am semnat si cesiunea dar notara nu a vrut sami elibereze copie nu cred ca avea voie sami intocmeasca declaratia fara acea cesiune ea trb sa dovedeasca la notar ca detine acea firma din care sami cedeze mie partile si sa semneze la notar ca este de acord sami cedeze partile ca de acea sa mers la notar deci declaratia sa intocmit pe baza la ceva eu primeam ea ceda deci cred ca notarul este de vina si cred ca trb sa merg la cam notarilor
Puteti merge si la camera notarilor, dar daca cesiunea nu a fost autentificata, si e foarte posibil sa nu fi fost autentificata de notar, nu aveti ce sa faceti, notarul nu va putea fi sanctionat si nici dvs nu veti recupera o copie de pe contractul de cesiune.
Daca spuneti ca aveti facturile pentru investitii, pe numele cui sunt emise? Exista posibilitatea unui proces civil, care nu e deloc usor, pentru a va recupera respectivele sume de bani!
Oricum, eu zic sa mai incercati sa va intelegeti, ca sa nu ajungeti sa va dati in judecata, mai ales ca erati apropiate!
Pentru orice detalii va stau la dispozitie!
va multumesc mult ptr toate informatiile ,dar credetima ca sint pasnica din fire am incercat pe toate caile eu nu stiu sa ma cert, sa ridic vocea, eu doar lunile astea am pus la suflet tot gindiduma unde am gresit eu sau daca am facut eu ceva rau credetima ca de suparare am facut avc cerebral si acum cind ma supar am caderi inca nu sint refacuta total dar am ajuns la concluzia ca nu eu am o prb ci ea se pare ca nu sint doar eu inselata si exista printre prieteni mai multi inselati de ea cu anumite sume de bani care ia imprumutat si nu ia mai inapoiat oricum va multumesc din suflet ptr sfaturi . va doresc o zi buna
Pagina 3 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5