avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vaccin
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vaccin

Astazi copilului meu de 7 ani i s-a facut la scoala un vaccin. Este vorba despre ROR un vaccin controversat .Directorul scolii si asistenta au convenit sa nu fie informati parintii dinainte . Mi se pare inadmisibil sa iei o hotarare ca asta in locul parintilor copilului. Este vorba despre viata copilului meu si mi se pare normal ca eu sa iau decizia de a-i face sau nu acest vaccin. Va rog sa-mi spuneti , este ilegal sau nu?
Cel mai recent răspuns: ADANNA , utilizator 23:24, 12 Mai 2011
In principiu, ROR-ul este un vaccin trecut pe lista celor "obligatorii"...si intr-adevar unul controversat, asa cum spune mona...Dar, nu mai este obligatoriu in cazul in care semnezi pe propria raspundere ca nu doresti vaccinarea copilului...Eu asa am facut cu amandoua fetite.

Nu mi se pare normal sa nu fie anuntat parintele...Insa nu stiu daca este vorba de fapta legala sau ilegala...Aici cred ca e vorba de altceva...

Chiar as fi curioasa sa aflu parerea unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaccinarea e obligatorie pentru inscrierea copilului la gradinita? ContSters181132 ContSters181132 Fetita mea de 1 an urmeaza sa faca vaccinul ROR, pe care din diverse motive as vrea sa-l refuz. Insa mi s-a spus ca in acest caz copilului meu i se va refuza ... (vezi toată discuția)
Dreptul elevului , al copilului in societate marcela72 marcela72 Am si eu urmatoarea problema : fetita mea cea mica ( 11ani ) , are un coleg care o tot plesneste , cand m-am dus la scoala sa-l intreb de ce face acest ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt divortat de fosta sotie de dinainte de a se naste ... David77_ David77_ Buna ziua, sunt divortat de fosta sotie de dinainte de a se naste baiatul. Avem custodie comuna 50%-50% dar fosta nu respecta nici custodia nici programul de ... (vezi toată discuția)