avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ocupare abuziva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ocupare abuziva

Vroiam sa stiu cum trebuie sa procedez sa-mi recuperez proprietatea care este ocupata abuziv de altcineva!
Cel mai recent răspuns: amcteam , utilizator 20:54, 12 Mai 2011
in ce consta modul abuziv? este vorba despre un imobil sau un teren? daca e vorba despre un imobil puteti promova in instanta o actiune in evacuare.
dragos2009 a scris:

Vroiam sa stiu cum trebuie sa procedez sa-mi recuperez proprietatea care este ocupata abuziv de altcineva!

mai intai incercati si dvs o notificare sa-i trimiteti respectivului printr-un avocat sau notar sau daca nu rezolvati asa atunci apelati la instanta unde este o cale mai lunga.
Este vb despre un teren si un imobil, multumesc pt sfat.
Un executor judecatoresc nu se poate ocupa de avacuare?As vrea sa evit calea tribunalului deoarece dureaza prea mult
Pai executorul judecatoresc in baza a ce credeti ca efectueaza avacuarea? In baza ochilor frumosi? Trebuie sa aveti intai o hotarare judecatoreasca pe care sa o puna in aplicare executorul!
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
amcteam, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce inseamna a fi in posesie? serg2001 serg2001 Nu imi este foarte clar ce inseamna posesie a unui imobil. Eu am cumparat o garsoniera si o alta persoana a capatat drept de uzufruct viager. Prima ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nesemnat cu mine lucian1986 lucian1986 Buna ziua.Detin o casa cota1/1 care inainte de a o cumpara avea doi proprietari ( Primaria si o persoana fizica )Respectivul s-a judecat cu Primaria pt a ... (vezi toată discuția)
Evacuare ocupanti Antik Antik Buna seara, Am mostenit un imobil in cota de 100%,detin cadastru,intabulare si toate cele. Pe linga acestea am mostenit si niste ocupanti care au carti de ... (vezi toată discuția)