avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ocupare abuziva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ocupare abuziva

Vroiam sa stiu cum trebuie sa procedez sa-mi recuperez proprietatea care este ocupata abuziv de altcineva!
Cel mai recent răspuns: amcteam , utilizator 20:54, 12 Mai 2011
Nu aveti cum sa evitati calea instantei.Dupa notificare depuneti si plangere penala pentru tulburare de posesie.
dragos2009 a scris:

Vroiam sa stiu cum trebuie sa procedez sa-mi recuperez proprietatea care este ocupata abuziv de altcineva!

Cu politia si cu actul de proprietate in mana, daca intradevar este ocupata abuziv, adica fara nici un drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna a fi in posesie? serg2001 serg2001 Nu imi este foarte clar ce inseamna posesie a unui imobil. Eu am cumparat o garsoniera si o alta persoana a capatat drept de uzufruct viager. Prima ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nesemnat cu mine lucian1986 lucian1986 Buna ziua.Detin o casa cota1/1 care inainte de a o cumpara avea doi proprietari ( Primaria si o persoana fizica )Respectivul s-a judecat cu Primaria pt a ... (vezi toată discuția)
Evacuare ocupanti Antik Antik Buna seara, Am mostenit un imobil in cota de 100%,detin cadastru,intabulare si toate cele. Pe linga acestea am mostenit si niste ocupanti care au carti de ... (vezi toată discuția)