avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot coexista doua contracte de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot coexista doua contracte de munca?

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pot coexista doua contracte de munca cu norma intreaga pe o perioada de maxim 3 zile? Situatia mea e urmatoarea: am fost angajata la o alta firma, care imui propune semnarea contractului pe data de 25 mai ( inceperea activitatii propriu-zise va fi pe data de 1 iunie) , insa termenul de preaviz prevazut in contractul actual de munca e de 15 zile, astfel incat daca imi dau demisia maine, nu acopar preavizul pana la data semnarii celuilalt contract.
Sau e posibil sa semnez contractul de munca pe data de 25 dar sa se prevada ca activitatea va incepe abia pe 1 iunie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters189303 , utilizator 15:29, 12 Mai 2011
Conform codului muncii nu exista nicio restrictie in privinta numarului de contracte individuale de munca cu norma intreaga pe care o persoana le poate avea in acelasi timp, astfel incat poti avea 2, 3 sau chiar mai multe contracte cu 8ore/zi si sa fii in perfecta legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca alphinista alphinista buna seara va rog sa-mi raspundeti daca puteti,daca am un contract de munca cu norma partiala de 4ore mai am voie sa semnez un contract de munca cu norma ... (vezi toată discuția)
Contract de munca nesemnat de angajat alecsillidan alecsillidan Buna ziua. Am lucrat la o companie de la inceputul lunii iunie pana la inceputul lunii noiembrie cu contracte de munca pe perioada determinata de 3 ... (vezi toată discuția)
Formalitatile de incetare a contractului de munca ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua, In urma cu o saptamana am depus cererea de demisie, respectand preavizul. Imediat dupa incetarea contractului, sunt asteptat la alta firma ... (vezi toată discuția)