Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pot coexista doua contracte de munca cu norma intreaga pe o perioada de maxim 3 zile? Situatia mea e urmatoarea: am fost angajata la o alta firma, care imui propune semnarea contractului pe data de 25 mai ( inceperea activitatii propriu-zise va fi pe data de 1 iunie) , insa termenul de preaviz prevazut in contractul actual de munca e de 15 zile, astfel incat daca imi dau demisia maine, nu acopar preavizul pana la data semnarii celuilalt contract.
Sau e posibil sa semnez contractul de munca pe data de 25 dar sa se prevada ca activitatea va incepe abia pe 1 iunie?
Conform codului muncii nu exista nicio restrictie in privinta numarului de contracte individuale de munca cu norma intreaga pe care o persoana le poate avea in acelasi timp, astfel incat poti avea 2, 3 sau chiar mai multe contracte cu 8ore/zi si sa fii in perfecta legalitate.
Contract de munca
alphinista
buna seara va rog sa-mi raspundeti daca puteti,daca am un contract de munca cu norma partiala de 4ore mai am voie sa semnez un contract de munca cu norma ... (vezi toată discuția)