avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACTE NECESARE ANGAJARII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACTE NECESARE ANGAJARII

va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema..........am citit zeci de variante pentru ce acte trebuiesc in momentul de fata pentru angajare........va rog sa`mi spuneti exact care sunt actele necesare...va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 12 Mai 2011
Acte necesare :
- 2 contracte individuale de munca in original, cate unul pentru fiecare parte (angajator si angajat) ;
- carnetul de munca al salariatului, dupa caz;
- copie dupa actul de identitate al salariatului;
- copie dupa diploma de studii liceale, postliceale, universitare, postuniversitare, doctorat, scoli de arte si meserii etc.
- avize, autorizatii, atestari necesare pentru exercitarea meseriei sau profesiei
- certificat medical, care constata faptul ca cel in cauza este apt pentru prestarea acelei munci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuie pentru a angaja muncitori la intreprinderea mea individuala? Bibijoe Bibijoe Am o intreprindere individuala, si vreau sa angajez 2 muncitori.Va rog sa imi spuneti ce acte imi trebuie pentru a putea sa le fac contracte de munca pe ... (vezi toată discuția)
Procedura angajare. CosminMcm CosminMcm Am un Srl nou infiintat, platesc impozit pe venit 3%-microintrprindere. Urmeaza sa angajez, care este procedura exacta, de ce acte am eu nevoie ca si ... (vezi toată discuția)
Informatie! liliana_spataru liliana_spataru ce acte sunt necesare la angajare? se poate face contract de munca dupa incetarea activitatii?! (vezi toată discuția)