avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

punct de lucru

Ce implica ca un punct de lucru sa aiba 5 sau mai multi angajati? Din cate stiu pana de curand in momentul in care declara-i la administratia fiscala punctul de lucru si acesta avea 5 sau mai multi angajati primeai un alt cod fiscal in care trebuia ca impozitul pe salariia acelor angajati sa fie virat in acel cod. Acum nu se mai face asta. Exista o alta procedura daca ai mai multi angajati intrun singur punct de lucru?
Cel mai recent răspuns: pe , utilizator 21:59, 12 Mai 2011
Aceasta nu e valabil pentru puncte de lucru din judete diferite?
A ramas valabil.
Trebuie sa primesti cod fiscal pentru punct de lucru care are mai mult de 5 angajati ([ link extern ] )
Pentru punct de lucru sub 5 angajati se completeaza declaratia [ link extern ] ă.
In ambele cazuri trebuie cumparat Registru Unic de Control din localitatea unde este sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru schimbarea sediului social din Sector 6 la Tecuci? Multumesc (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am inregistrat la onrc sediu social cu activitate... la anaf mai trebuie sa inregistrez? respectiv cum se face la punctele de lucru...sau e alta ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru in alta resedinta de judet fata de sediul central mariuschirica mariuschirica trebuie sa deschir un punct de lucru in Resita si nu stiu ce si de unde sa incep. Daca ma pute-ti ajuta cu un sfat sau cu mentionarea legislatiei in vigoare ... (vezi toată discuția)