avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... inlocuire titulat intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

inlocuire titulat intreprindere individuala

Buna, am o intreprindere individuala, si as dori sa stiu daca membrii familiei, mama, tata, nevasta ma pot inlocui pe o perioada determinata sau nedeterminata, membrii familiei lucreaza la alte intreprinderi cu carte de munca pe perioada nedeterminata.
e trebuie sa plec vreo 5 zile cu afaceri si as vrea sa stea cineva din familie in magazin macar 4 ore. As dori sa stiu daca este ceva modalitate, multumesc
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 19:02, 12 Mai 2011
Da daca era Intreprindere Familiala, in cazul Intreprinderii Individuale ar trebui sa tina locul salariatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa deschid un magazin YONIKA YONIKA Salutare, tuturor! am nevoie de niste sfaturi..vreau sa-mi deschid un magazin in curte,sa zicem magazin mixt.Ce trebuie sa fac?cat m-ar costa?cum optez,pot sa ... (vezi toată discuția)
Af sau srl OleacuMihai OleacuMihai As dori sa deschid un mic magazin mixt intr-o localitate de langa Bucuresti pe care sa-l administrez eu si familia ,sotia si mama. Va rog sa-mi dati un sfat ... (vezi toată discuția)
Diferente de salarizare intre srl si intreprindere individuala MPW MPW Salut , numele meu este Traian ...si ca ori ce om as`i dori sa deschid si eu o firma pentru o goserie . Avind in familie un contabil cu nivel de cunostiinte ... (vezi toată discuția)