avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordarea salariului compensator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordarea salariului compensator

La contract pe perioada determinata de trei luni se acorda salariu compensator la sfirsitul contractului
Cel mai recent răspuns: marian73 , utilizator 20:18, 12 Mai 2011
1. Salariul compensator se acorda la incetarea CIM din motive ce nu tin de persoana salariatului.
2. Ori incetarea de drept (art56j din Codul muncii) a CIM tine de persoana salariatului care, la semnarea CIM, stia ca acesta este pe termen limitat.
Va Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13-lea salariu Alexander15 Alexander15 Am o nelamurire, In momentul de fata sunt angajat in baza unui contract de munca pe perioada determinata de 6 luni.COntractul pe care il am nu imi va mai fi ... (vezi toată discuția)
Drept de somaj si salariu compensatoriu elyza88 elyza88 Buna seara, Sunt angajata de 1 an si 3 luni, la o firma cu 90 de angajati, pe postul de operator stocare date. Am fost angajata initial cu un contract pe o ... (vezi toată discuția)
Primesc compensatii daca am 3 luni la actualul loc de munca? alexiastoican alexiastoican Buna. Lucrez de 3 luni la actualul loc de munca si, in contextul in care se fac disponibilizari in firma, mi s-a cerut demisia. Acum..intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)