STAU DE APROPE 5 ANI CA CHIRIAS INTR-O CASA CARE NICI IN PREZENT NU S-A OBTINUT TITLUL DE PROPIETATE PTR EA PTR CA SUNT MULTE INCURCATURI CU PRIMARIA SI CFR-UL CASA FIIND CANDVA A LOR.DE ASEMENE SUNT SI MULTI MOSTENITORI.ACTUALMENTE ESTE IN LITIGIU LA UNA DIN INSTANTELE DE JUDECATA DIN DOLJ.AS VREA SA O CUMPAR SAU SA O IAU CU CHIRIE DE LA STAT DAR NIMENI NU VREA SA-MI SPUNA CE SI CUM.UNDE MA POT INTERESA DE NR.DE DOSAR LA CE INSTANTASI CUM SE PROCEDEAZA IN ASEMENEA CAZURI
Fiind in litigiu Primaria nu o poate vinde pentru ca s-ar anula actul de vanzare-cumparare dupa castigarea procesului de catre adevaratii proprietari. Si nu va sfatuiesc sa o cumparati intrucat veti pierde banii.Pana la restituirea lor se devalorizeaza .
Nu v-as recomanda sa cumparati casa atata timp cat se afla in litigiu. Puteti sa gasiti informatii despre proces noulportal.just.ro, alegeti judetul, judecatoria si apoi "Dosare" si introduceri numele uneia dintre parti. Probabil ca o sa fie mai multe dosare daca numele e comun.
Mosenire
ContSters135021
buna ziua.am si o poveste ,de zis .soacra-mea si sotia mea unica fica,au de la socrulu meu o casa construita de socrul me cu autozizati din 1964.socrul meu ... (vezi toată discuția)