am fost citat ca intervenient intrun proces intre societatea la care am fost asigurat rca si o alta casco in urma unui accident auto pt ca acesta din urma sa i-si recupereze paguba provocata de mine asiguratului lor. reclamanta cere recuperarea a 15000 lei costul reparatiei, cheltuieli de judecata si onorariu avocat. am intrat pe siteul judecatoriei sector 3 si scrie la solutie :admite in parte cererea ca intemeiata. obliga parata sa plateasca o suma de ... lei cheltuieli de judecata .cu recurs. alt termen de judecata nu mai este precizat. intrebarea mea este la ce se refera acest IN PARTE ?
Firma care a dat in judecata va primi mai putin decat a solicitat drept despagubire de la celalalt asigurator. Este ceva normal ca asiguratorul CASCO sa nu-si recupereze mereu toata suma din despagubirea pe care a acordat-o.
Intampinare?
BogdanBlg
Buna ziua, in anul 2014 am avut un mic accident in care eu am fost de vina. Tipul in care m-am bagat avea masina pe firma ( avea casco ) noi am facut asigurare ... (vezi toată discuția)