avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... intervenient ,proces intre societati de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

intervenient ,proces intre societati de asigurari

am fost citat ca intervenient intrun proces intre societatea la care am fost asigurat rca si o alta casco in urma unui accident auto pt ca acesta din urma sa i-si recupereze paguba provocata de mine asiguratului lor. reclamanta cere recuperarea a 15000 lei costul reparatiei, cheltuieli de judecata si onorariu avocat. am intrat pe siteul judecatoriei sector 3 si scrie la solutie :admite in parte cererea ca intemeiata. obliga parata sa plateasca o suma de ... lei cheltuieli de judecata .cu recurs. alt termen de judecata nu mai este precizat. intrebarea mea este la ce se refera acest IN PARTE ?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:31, 15 Mai 2011
Adica s-a admis mai putin decat s-a cerut.
Firma care a dat in judecata va primi mai putin decat a solicitat drept despagubire de la celalalt asigurator. Este ceva normal ca asiguratorul CASCO sa nu-si recupereze mereu toata suma din despagubirea pe care a acordat-o.
va multumesc pt raspunsuri
ca Parte in proces, cand se va redacta hotararea, vi se va comunica si dvs. si va veti lamuri pe deplin .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare? BogdanBlg BogdanBlg Buna ziua, in anul 2014 am avut un mic accident in care eu am fost de vina. Tipul in care m-am bagat avea masina pe firma ( avea casco ) noi am facut asigurare ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie Gabriel Tudor Gabriel Tudor intrebare intrabatoare. in urma cu cateva zile un prieten de-al meu a facut un accident de circulatie, practic a franat sa evite o caruta si a fost lovi in ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru o dauna desi am polita rca ionut1919 ionut1919 pot fi dat in judecata pt o dauna desi am polita rca ? am fost sunat de cel pe care l-am tamponat acum cateva luni si mi-a zis ca vrea sa recupereze dauna de ... (vezi toată discuția)