avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa stiu daca pot schimba cardul la alta banca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa stiu daca pot schimba cardul la alta banca

buna ziua

vreau sa stiu daca pot schimba banca de unde am salariul
pentru ca real hypermarket nu doresc sa imi schimb banca
Cel mai recent răspuns: ninalina , utilizator 10:19, 13 Mai 2011
Cred ca numai daca angajatorul dvs. nu are incheiata cu banca respectiva o conventie de plata a salariilor pe card.
Cititi acest topic:

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2011
ContSters196669, utilizator
se poate schimba cardul de salariu la o alta banca, si angajatului i se retine lunar un comision de aprox 2-3 lei, insa trebuie sa accepte si angajatorul schimbarea ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încasarea salariului pe card alexandra75radu alexandra75radu Buna ziua. Lucrez la RATB și incasez salariul pe card la banca BRD (banca cu care RATB are incheiata convenție). Doresc să îmi transfer cardul de ... (vezi toată discuția)
Conventii civile Max22 Max22 Buna tuturor, In cazul Conventiilor civile incheiate este obligatoriu inregistrarea lor la Anaf sau ITM ? Ce contributii se retin :impozit pe venit ,CAS ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie datoria ? tess_n95 tess_n95 Am avut un contractat un card de credit in 2005,iar banca trebuia sa-si retraga suma minima datorata din cardul de salariu. In data19.10.2012 banca mi-a retras ... (vezi toată discuția)