avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

ce piedica poate pune o persoana care nu vrea sa divorteze uneia care ia intentat divortul...casatoria a durat 2-3 luni neavand bunuri in comun shi nici copii..mentionez faptul ca ambele persoane sunt cetateni romani doar ca cel care a facut cererea de divort lucreaza in italia
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:12, 13 Mai 2011
reclamantul va trebui sa se prezinte personal macar la primul termen in fata instantei de judecata. orice motiv ar invoca parata ca sa nu se pronunte divortul nu ar avea succes pt ca nimeni nu poate fi obligat sa traiasca cu cineva daca nu mai doreste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire divort livium2000 livium2000 Buna ziua. Cer si eu o nelamurire in legatura cu un divort. Datele problemei sunt asa: Ne-am casatorit anul trecut pe 20 septembrie (stiu ca mai e putin si ... (vezi toată discuția)
Buna seara, o intrebare referitoare la un divort anamaria.adamescu anamaria.adamescu fratele meu a intentat actiunea de divort in urma cu 5 luni. a fost vacanta judecatoreasca si a avut doar 2 termene, la care cumnata mea nu s-a prezentat, ... (vezi toată discuția)
Casatorie in italia, divort in romania manuela_77 manuela_77 Persoanele in cauza au cetatenie romana insa s-au casatorit in Italia acum 8 ani.Acum 6 ani a fost intentat procesul de separare urmand ca acum sa se poata ... (vezi toată discuția)