avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna! Sunt divortata de 8 ani,am o fetita de 11 ani incredintata mie spre crestere si educare! Fostul sot a fost obligat la plata unei pensii alimentare in valoare acum de 100 RON deoarece a declarat ca nu are un loc de munca! Eu stiu ca el lucreza in Cipru cu acte de munca de 7 ani dar nu stiu adresa firmei ci doar adresa unde locuieste. Pensia alimntara de 100 RON mi-o trimite o data la 3-4 luni si atunci opreste comisionul la bani din aceasta! Spuneti-mi va rog exista vreo cala prin care sa il pot face sa platesca 25 la suta din venitul pe care el il realizeaza acolo?!
Cel mai recent răspuns: Dany32 , utilizator 18:30, 14 Mai 2011
Doar daca reusiti sa produceti dovezile necesare ... adica sa aflati care e locul sau de munca si ce venituri obtine. In alte conditii, raportarea se face la salariul minim pe economie.
daca nu puteti dovedii,nu
Incercati sa solicitati instantei de judecata , in cazul formularii unei actiuni pentru majorarea pensiei de intretinere sa dispuna aflarea veniturilor fostului sot ,printr-o comisie rogatorei la instanta de domiciliu a acestuia , conform Directivei nr.38/2006 a CE
Indicati domiciliul exact al acestuia.
MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie alimentara leria_olivia leria_olivia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am divortat acum 4 ani si mi-a fost incredintat spre crestere si educare copilul, acestuia ... (vezi toată discuția)
Marire pensie de intretinere copilul mi-a fost incredintat mie pensia sa stabilit in functie de venitul minim pe economie adica 100ron dar fostul sot pleaca cate 3 luni in Germania cu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din germania Camelia_balan Camelia_balan Fostul meu sot lucreaza in Germania ,s-a recasatorit si mai are acolo inca un copil.Prin hotarare de divort in 2004 i s-a fixat plata unei pensii alimentare ... (vezi toată discuția)