Buna! Sunt divortata de 8 ani,am o fetita de 11 ani incredintata mie spre crestere si educare! Fostul sot a fost obligat la plata unei pensii alimentare in valoare acum de 100 RON deoarece a declarat ca nu are un loc de munca! Eu stiu ca el lucreza in Cipru cu acte de munca de 7 ani dar nu stiu adresa firmei ci doar adresa unde locuieste. Pensia alimntara de 100 RON mi-o trimite o data la 3-4 luni si atunci opreste comisionul la bani din aceasta! Spuneti-mi va rog exista vreo cala prin care sa il pot face sa platesca 25 la suta din venitul pe care el il realizeaza acolo?!
Doar daca reusiti sa produceti dovezile necesare ... adica sa aflati care e locul sau de munca si ce venituri obtine. In alte conditii, raportarea se face la salariul minim pe economie.
Incercati sa solicitati instantei de judecata , in cazul formularii unei actiuni pentru majorarea pensiei de intretinere sa dispuna aflarea veniturilor fostului sot ,printr-o comisie rogatorei la instanta de domiciliu a acestuia , conform Directivei nr.38/2006 a CE
Indicati domiciliul exact al acestuia.
Marire pensie de intretinere
copilul mi-a fost incredintat mie pensia sa stabilit in functie de venitul minim pe economie adica 100ron dar fostul sot pleaca cate 3 luni in Germania cu ... (vezi toată discuția)