Buna seara. Am avut un accident usor acum o sapt.....o dna a schimbat banda fara sa se asigure si a intrat in mine. nu ne-am inteles la fata locului, dna considerand ca eu sunt vinovata. Mi-a spus sa ma duc la politie, ca ea rezolva problema cum stie. Am fost la politie, am dat declaratie, mi-am lasat nr de tel, dar nu am fost sunata. In schimb, tatal meu, care este proprietarul masinii a primit citatie '' in calitate de reclamat, intr-un accidendent produs se pare de ........(numele meu)''.
Acum intrebarile: 1. De ce este citat tatal meu care sta intr-un alt oras, si el este citat in Bucuresti? Poate nu poate sa vina, ca de, mai munceste lumea.
2. De ce este citat in Bucuresti, la sect 2, daca accidentul s-a produs in Ilfov?......iar eu acolo l-am si declarat.
3. De ce sunt eu presupusa invinuita? Nu trebuia sa mi se presupuna nevinovatia si sa mi se probeze asa-zisa vinovatie?
Precizez ca exista sanse ca eu sa nu-mi pot demonstra nevinovatia la cum arata ambele masini (a mea lovita in fata/bara si a ei in lateral/portiere). Am nr de tel a unei femei care se afla pe strada la momentul accidentului, dar din cate am inteles e egal cu 0, ca poate sa aduca si ea martori mincinosi cati vrea. Banuiesc ca are si pile multe din moment ce s-a ajuns aici.....
Multumesc, si imi cer scuze daca am scris cam mult!
Decalaratia martorului ,indiferent cine ar fi acesta , atata timp cat aceasta exprima adevarul are greutatea sa , in raport de celalalte probe administrate in cauza.
Daca cealalta persoana aduce un martor care nu va spune adevarul , aveti posibilitatea formularii unei plangeri pentru marturie mincinoasa , iar procurorul se poate sesiza din oficiu pentru aceasta.
Tatal dvs , nu este minor si deci nu il puteti substitui.
Doar daca exista alte motive despre care nu ati aratat...