1) Are dreptul “avocata A” sa fie prima data in contradictoriu in procesul din anul 2005, apoi in anul 2007 sa apere pe acest unchi handicapat locomotor grav si accentuat gadul I , tinandu-se cont ca procesele au legatura intre ele asa cum am scris mai sus? Exista vreo lege contra acestor practici?
2) D.M. care este sotia mostenitoare declarata de instanta are drept de mostenire daca s-a separat de sot, nu l-a ingrijit cat a fost bolnav, nu a locuit si nu a vorbit cu el dupa separare, nu a venit la inmormantare si a aparut in anul 2005 la proces? Exista vreo lege contra acestei practici?
3) Unchiul handicapat locomotor grav si accentuat gradul I in varsta de 78 ani are o indemnizatie de handicapat si o pensie de C.A.P., nu are conturi bancare sau bani, locuieste la un copil al lui si intreb acum:
a) poate fi afectat copilul unchiului in cazul executarii silite caci precizez ca unchiul nu-i inscris in cartea funciara cu drept de uz, uzufruct, servitute, superficie, abitatie asupra casei copilului (casa e proprietatea copilui);
b) poprirea se pune si pe indemnizatia de handicapat ?
c) unchiul vrea sa dea sulta din pensie prin poprire lunara, oare ce trebuie sa faca?
Intreaba aceste lucruri aici ca nu se poate deplasa sa consulte un avocat si sunteti singura si ultima lui speranta. Va multumesc!
~ final discuție ~