avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua,
am o prietena care nu are nici un bun mobiliar sau imobiliar, dar are un credit restant la o banca.
intrebarea ei este, ce se intampla cu acel credit- daca ea nu are din ce-l plati ( creditul l-a obtinut cand a fost angajata si l-a girat cu salariul) si este vaduva?
are 2 copii dar , dupa decesul ei- ei nu au ce dezbatere de mostenire sa faca, intrucat prietena mea nu are nici un bun....
intrebarea ei este, ce se intampla in continuare?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 10:44, 15 Mai 2011
momentan o pot executa pe venituri sau pensie ,daca are asa ceva!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere executare silita- somatie mostenitori ElizaBlaj ElizaBlaj Am avut o sora care a decedat in anul 2009. in anul 2007 a contractat un credit de nevoi personate de la Baoncpost in val. de 8500 lei. Dupa decesul ei , au ... (vezi toată discuția)
Ajutor florin75 florin75 Fratele meu a girat cu o masina un prieten (asa zis) si acum are restante de 250 zile si e pus pe lista biroului executorului judecatoresc , el a decedat, ce ... (vezi toată discuția)
Executare bun imobil pt credit nevoi personale fara garantii? mihaela vasilescu mihaela vasilescu am un credit de nevoi personale in val de 8.000 EUR,am intarziat cu rata vreo 2 luni si cei de la firma de recuperari ma ameninta cu executarea bunurilor ... (vezi toată discuția)