avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa - autorizatii necesare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa - autorizatii necesare

am si eu o intrebare... daca infiintez un pfa este nevoie sa ma duc dupa autorizatii de la fiecare institutie? cum ar fi de la mediu, sanepid, pompieri, etc?
Cel mai recent răspuns: PFA IORGA A VASILE , Consultant credite si finantari 12:11, 16 Mai 2011
Depinde foarte mult ce activitate veţi desfăşura. La societăţi în prezent pentru toate se emite un certificat constator .La PFA când veţi merge la finanţe pentru a-l înfiinţa întrebaţi acolo.
PFA se infiinteaza prin Registrul Comertului, prin Certificatul constator, aveti toate autorizatiile, in caz ca doriti o activitate deosebit sar putea sa aveti nevoie de o autorizatie speciala pt. punctul de lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la pompieri cucu andreea cucu andreea buna ziua,stie cineva daca imi trebuie aceasta autorizatie psi pentru un magazin de 70metri patrati aflat la parterul unui bloc? va multumesc (vezi toată discuția)
Pentru covrigarie avril_dor avril_dor As dori sa stiu daca pentru o covrigarie este nevoie de autorizatie de mediu si contract cu firma de salubritate (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin mixt deea8_8 deea8_8 Doresc sa imi deschid un magazin mixt, mi-am infiintat SRL, am declarat sediu secundar la Registrul Comertului, am obtinut certificatul constatator si am depus ... (vezi toată discuția)