avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM PENSIONAR LIMITA VARSTA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM PENSIONAR LIMITA VARSTA

Am o salariata cu 4 ore careia i-a venit decizia de pensionare anticipata. Este necesar sa-i inchid cim-ul vechi si sa-i fac un alt contract de munca sau pot merge in continuare cu cel vechi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 16 Mai 2011
Persoanele pensionate anticipat nu pot cumula pensia cu salariul , potrivit Legii nr.263/2010.
imi cer scuze, e pensionar limita de varsta
II faceti incetarea CIM (art.56d din Codul muncii) si apoi incheiati un alt CIM cu aceeasi data.
multumesc pt raspuns; saptamana trecuta i-a venit decizia care e cu 23.03.2011. contractul tb sa-l fac dupa ce anunt la itm noul cim; nu cred ca s-a modificat ceva.
C.i.m. il puteti face , dar trebuie transmis prin REVISAL cel mai tarziu în ziua lucratoare anterioara începerii activitatii de catre salariatul în cauza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensionare - contract nou Maddy-eu Maddy-eu Buna ziua, in data de 26.08.2016 am primit de la Casa de Pensii o adresa in care ne informeaza ca s-a emis decizia de pensionare-limita de varsta pentru un ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Incetare cim ContSters113077 ContSters113077 Buna ziua, avem un salariat care a primit decizia pentru pensia de invaliditate. D-na dinaintea mea de la RU mi-a spus sa-i inchid cartea cu art. 55b, asa ... (vezi toată discuția)