avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la intrebarea: daca a expirat CCM la nivel de unitate si am intrat in procedura de insolventa, mai este necesar ca angajatorul sa negocieze alt CCM la nivel de unitate, mentionez ca sunt angajate 90 de persoane si vor fi trecute in somaj 40 persoane. Va multumesc anticipat pentru ajutor.:help:
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 10:24, 16 Mai 2011
raspunsul este : NU. in acest caz mentinerea sau denuntarea contractelor individuale de munca devine apanajul administratorului/lichidatorului judiciar numit in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul in cazul concedierilor pt salariatii cu functie de conducere llumi llumi buna seara! am o intrebari si sper sa ma ajutati... firma la care lucrez a intrat anul trecut in insolventa...au mai ramas doar 3 angajati...printre care ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu pentru cresterea copilului iar firma a intrat in lichidare. ce drepturi am? raluci_b raluci_b Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Ma aflu in CIC pana la data de 8 nov 2011, in acelasi timp sunt insarcinata cu cel de-al doilea copil, urmand sa ... (vezi toată discuția)
Legea 200/2006 - privind fondul de garantare elfulina elfulina Buna ziua, as dori sa va intreb daca cererea pentru Fondul de garantare se poate depune si de salariatii care si-au desfasurat activitatea sub conditiile ... (vezi toată discuția)