avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat!
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat!

Mi-am deschis si eu un PFA avand ca activitate fitnessul si in functie de cum gasesc sali libere imi desfasor si activitatea. Sediul nu mi l-am trecut stabil ci la beneficiar. Intrebarea mea este am nevoie de casa de marcat sau imi ajunge ca la emiterea abonametului sa dau factura si chitanta. Multumesc mult anticipat!
Cel mai recent răspuns: andrea.b , utilizator 10:28, 16 Mai 2011
Daca lucrezi cu pers fizice, ai nevoie de casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-inregistrarea cheltuelilor crtmihai98 crtmihai98 Am deschis un PFA in domeniul de consultant de credite,adică am un contract de colaborare cu IFN (banca) unde eu câștig un comision din contractele de ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit aliceeee aliceeee Intrebarea mea este daca un PFA cu norma pe venit, avand obiectul de activitate organizator de evenimente, poate emite persoanelor fizice chitanta la factura ... (vezi toată discuția)
Obligatie emitere factura pfa traducator? sonia1978 sonia1978 Sunt PFA traducator, in sistem real, neplatitor de TVA. Va rog sa-mi spuneti daca incepand cu anul 2013 este obligatorie emiterea de factura (pe langa ... (vezi toată discuția)