avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... valabilitate fisa medicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

valabilitate fisa medicala

Buna ziua,

Cat este valabila fisa medicala de la cabinetul de medicina a muncii. Inca nu am toate actele necesare ptr. angajarea unui salariat, insa acesta a reusit sa-si faca fisa medicala si nu stie cat este valabila?
Multumesc !
C.Andrei
Cel mai recent răspuns: andreicamelia , utilizator 12:54, 16 Mai 2011
6 luni
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anagajare persoana handicap auras2705 auras2705 Pentru angajarea unei persoane cu handicap la o societate comerciala ce acte sunt necesare ? Sunt in posesia doar unui certificat de incadrare in grad de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medic familie si/sau fisa de aptitudine Alina Pene Alina Pene La angajare, salariatul trebuie sa prezinte adeverinta de la medicul de familie cu specificatia \"apt de munca\", sau angajatorul trebuie sa-l trimita la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare la angajare? papic papic Buna ziua, am nevoie de ajutor nu stiu axact care sunt actele necesare pentru angajare, mai precis ma refer la adeverinta medicala este valabila o adeverinta ... (vezi toată discuția)