avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate legaliza separat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate legaliza separat?

Am o sentinta judecatoreasca astfel:
- pe divort definitiv si irevocabil
Pe celelalte capete de cerere (pensie, incredintare minor) cu drept de apel in 30 zile.
Am depus apel eu pt. pensie. Daca nu s-a depus in termen de 30 zile apel pt. incredintare minor inseamna ca a ramas definitiva si irevocabila si incredintarea copilului?
Am nevoie de legalizarea hoararii pt. divort si incredintarea copilului.
Credeti ca este posibil sa mi sa dea?
Cel mai recent răspuns: ContSters201565 , utilizator 13:21, 16 Mai 2011
da.
Unde sa cer asta?
La judecatoria sectorului 6? Intreb asta pt. ca apelul pentru pensie se judeca la Tribunalul Bucuresti. Asta inseamna ca dosarul a plecat acolo. Deci de unde sa cer legalizarea numai pe divort si incredintare minor?

Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire cu copil din tara ContSters201565 ContSters201565 Am divortat in februarie 2011. Desfacerea casatoriei a ramas definitiva si irevocabila. Pe celelalte capete a ramas cu drep de aplel in termen de 30 zile. Mie ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta in legatura cu pensia alimentara? Cotoara Kinga Melinda Cotoara Kinga Melinda In data 29.06.2017 am depus cu sotul divortul de comun acord.Avem un baietel de 11ani.Nu avem bunuri de impartit.In data de 22august am avut proces si nea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea danutlucian13 danutlucian13 vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu ... (vezi toată discuția)