avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Persoane la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Persoane la intretinere

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele probleme:
1. La cate zile lipsa se poate scoate o pers. de la cotele de intretinere? Eu stiam de 15 zile.
2. La Blocul nostru s-a reparat coloana de apa calda la subsol, intrebarea mea este: Cei care au centrala de apartament sunt scutiti de la plata acestei reparatii sau nu??

Va multumesc pentru ajutor,
Andreea Gh.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 22:09, 5 Iunie 2011
Depuneti o sesizare scrisa la presedintele asociatiei si la administrator.
Eu am alta propunere: pentru ca cheltuielile pe persoana chiar reprezinta niste sume foarte mari (ziceti datorita pierderilor), nu cautati cauza acestor pierderi, deci reducerea cheltuielilor, ci va doare mai tare ca cetateanul care face multe servicii in folosul comunitatii locale (scara / bloc) - nici nu vreau sa insir ce mai face el pe-acolo, o parte vi le-a spus admin-ul, este scazut cu 1 pers. / luna de la chelt. de intretinere. Deci, daca aceasta este problema, discutati cu vecinii dvs. ca aceasta functie sa fie ocupata onorific de fiecare apartament, prin reprezentanti desigur, nu stiu, in fiecare luna altul, sau la 2-3 luni, ma rog. cum va intelegeti si atunci ati terminat discutiile pe aceasta tema!
Unde va puteti adresa, v-am spus, in adunarea de scara, vecinilor dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cheltuieli subsol (coloana de apă caldă) către cei care dețin centrala de apartament biancavirca biancavirca S-au efectuat reparatii la coloana de apa calda din subsolul blocului. Intrebarea este daca cei care detin centrala de apartament pe gaze se trec la plata ... (vezi toată discuția)
Banii pentru reparatii si cota indiviza MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Ma numesc Mirela Dorobantu si detin un apartament cu 4 camere in Bucuresti. Am inteles ca de fiecare data cand se fac reparatii, fiecare ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli inlocuire coloane apa Vladltms Vladltms Buna ziua, As aprecia mult daca ati putea sa ma ajutati cu un raspuns, eventual si cu temeiul legal pentru urmatoarea situatie: In imobilul in care ... (vezi toată discuția)