avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... analizele medicale
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

analizele medicale

buna ziua.as avea nevoie de ajutorul dv.pt cateva arspunsuri,si anume.1.cine este obligat sa plateasca analizele periodice ale unui angajat din comertul alimentar,2.dar cursul de igiena?specific ca am problema cu patronul prin refuzul plati acestor analize,spunindu-mi ca nu e obligatia lui de a le plati,zicand ca nu scrie nicaieri in codul munci asa ceva,daca are dreptate va rog sa-mi spuneti,si ca sa pot sa ai demonstrez va ros sa ami aratati si articolele din cod pt a lamuri pe toata lumea,pt ca din salariul de 700 ron nu prea ami permit sa le platesc,iar in contractul de munca nu am stabilit asa ceva,va multumesc anticipat si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:15, 22 Februarie 2017
Daca ti-as spune ca, dupa trei ani de facultate am umblat zilnic la interviuri timp de 3 luni de zile si abia mi-am gasit un serviciu de vanzator? De ce stau? Pentru ca nu am incotro - trebuie sa mananc si eu, nu? Si apropo - am dat un salariu pe bilete de autobuz.
Pentru ospatar? 40 lei? Glumesti! Sau de 3-4 ori mai mult!!!!!!!
Daca nu minti, fa public numele firmei unde ti-ai facut analizele. Eu verific si confirm sau infirm. Daca e 40 lei, mi le fac maine. Dar nu prea cred. Vornesti......................
salut, daca se poate sa imi spuna cineva exact ce fel de analize se fac pentru ospatar??, astept un raspuns , multumesc.
lucian111 a scris:

salut, daca se poate sa imi spuna cineva exact ce fel de analize se fac pentru ospatar??, astept un raspuns , multumesc.


HG 1169 / 2011 (decembrie): examen coproparazitologic + coprocultura
Buna ziua, in legatura cu acest subiect as avea si eu o intrebare...daca firma nu este platitor de tva, tot angajatorul ar trebuii sa plateasca cursul nu?

Alte discuții în legătură

Angajare micutzulurs micutzulurs angajatorul este obligat sa plateasca analizele medicale la angajare?multumesc (vezi toată discuția)
Examen medical danyel4269 danyel4269 buna seara,daca sant la prima angajare cine plateste examenul medical,eu sau angajatorul.va multumesc (vezi toată discuția)
Cine suportã analizele medicale, angajatorul sau angajatul? sicutza68 sicutza68 lucrez de vreo trei zile la o carmangerie patronul mi-a zis că eu trebuie să suport analizele medicale,este normal?dar amenzile în caz de nereguli ,de ... (vezi toată discuția)