avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... unde pot face plangere ptr santaj emotional asupra ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

unde pot face plangere ptr santaj emotional asupra unui minor

domnilor va vor sa ma indrumati ,unde si cum pot face ca fostul meu sa-mi lase copilul in pace,ptr ca va spun sincer acest copil este traumatizat de tatal lui din multe puncte de vedere.
1. In 2 ani de cand noi am divortat la cautat de vreo 5 ori ,si atunci a fost beat mort si la carat prin baruri pana dimineata la 4, In rest au comunicat pe mess si prin telefon
2. Ii promite tot feluri de lucruri si nu-i i-a nimic
3. ma jigneste pe mine si pe copil (ceva de genul daca continui sa mai stai cu mata nu esti barbat,iar copilul a inteles ca ii v-a cade cucu daca va mai sta cu mine)
4. il obliga sa ma minta si il amentinta in fel si chip( si toate astea au durat pana copilul nu a mai suportat si a venit cu lacrimi in ochi si mi-a povestit tot)
5. A incercat sa mi-l fure anul trecut in vara
Si cred ca ar mai fi multe sa va spun dar pur si simplu imi e rusine de rusinea lui.va spun ca nu are un program de vizita fixat de justitie. Pur si simplu m-am saturat de el si as vrea sai fac o plangere undeva ,dar nu stiu de unde sa incep. Azi am depus o plangere la protectia copilului,dar si acestia m-au trimis la politie si la judecatorie. Sincer nu mai inteleg de unde sa incep, cum trebuie sa procedez si unde dumnezeu sa termin. Explicatimi va rog care sunt pasi de urmat.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihalceavirginia , utilizator 12:45, 23 Mai 2011
CU CE MASURA DAI,CU ACEEA PRIMESTI!BRAVO!PENTRU ACEST RASPUNS.DOMNULE "CATA78",MAI BINE IA SAPA IN MINA,SI DU TE LA PRASIT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vizite minor 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, Desi am acceptat de fiecare data \"cerintele\" de vizitare ale biologicului, acesta a inceput sa creeze probleme. A vazut copilul de 4 ori in 2 ... (vezi toată discuția)
Refuzul copilului de a merge la tata zal zal Fostul sot a obtinut program de vizitare minor de sambata ora 9 pana duminica ora 16 a venit cu hotararea sa ia copilul dar copilul refuza vehement sa merga la ... (vezi toată discuția)
Doresc un sfat - minor traumatizat ContSters302913 ContSters302913 azi 21 09 2014 a venit fetita de 3 ani jumate de la domiciliul tatalui (fiind zi de vizita),foarte traumatizata daca pot spune sau nu stiu eu cuvintul potrivit ... (vezi toată discuția)