avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Modalitate executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Modalitate executare silita

Cum poate o persoana sa-si recupereze o suma de bani imprumutata catre cineva, in urma unui proces pe care l-a castigat in instanta, dar debitorul a facut recurs, iar intre timp, acesta din urma isi instraineaza bunurile imobile prin vanzare pt a nu putea fi executat silit?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 22:02, 16 Mai 2011
Daca sentinta instantei de fond va ramane neschimbata dupa calea de atac, se va pune in executare si se va face poprire pe veniturile debitorului. Doar daca nu exista o alta posibilitate de executare se poate ajunge la bunurile acestuia..
Puteti solicita instantei care judeca procesul luarea unor masuri asiguratorii!
Daca debitorul cu scopul de a invoca fictiv starea de insolvabilitate ,a instrainat bun imobil dupa de instanta de judecata a pronuntat sentinta favorabila creditorului,
acesta din urma ,poate formula actiune revocatorie de revocare a contractului de vanzare -cumparare imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie pe baza unui contract notarial de imprumut gabytz74 gabytz74 Am de recuperat o suma de bani (50.000 RON) de la un individ. Au trecut 9 luni de la data scadenta. Actul pe care l-am semnat in fata notarului are titlu ... (vezi toată discuția)
Actiune paulina credite credite Daca o persoana instraineaza un imobil prin donatie si peste 1 an si 3 luni se declanseaza impotriva ei executarea silita pentru ca este debitor garant, ... (vezi toată discuția)
Evitare executare silita larkinul larkinul Buna ziua, am o problema la care va rog sa ma ajutati cu un sfat: Mama mea detine la o banca din Romania un credit neachitat, si in decursul saptamanii ... (vezi toată discuția)