buna ziua...o problema legata de o mostenire ...in urma succesiuni eu sunt proprietarul unui teren .bunica a decedat in 1995.acum dupa 15 ani(timp in care EU am platit toate taxele si impozitele pe ascet teren si bineinteles ca am si certificatul de mostenitor) sunt chemat in instanta de o persoana care spune ca a cumparat de la bunica mea acel teren...totul se bazeaza pe un act intitulat chitanta de mina NENOTARIZAT si ne semnat de martori ci doar de vinzator(care nici nu stiu daca este semnatura bunici? ) si cumparator in care nu se specifica PRETUL terenului ci doar ca sa depus la cec ,un cec X...pe de alta parte intr o scrisoare de mina adresata mamei mele persoana respectiva sustine ca pretul nu a fost achitat integral (aici deja sunt alte cifre ,alt pret fata de le aratat in "chemarea de dare in judecata") si ca defapt cei care sunt chemati ca martori ii cereau bani,iar ea le-a spus ca le da bani in momentul in care i se fac actele....as dori sa stiu ce pot face daca are vreo sansa sa ma dezmosteneasca va multumesc
-titlul este la mine ,fratele meu a renuntat in favoarea mea...deci un inscris al persoanei respective catre mine si acel inscris de mina au fost depuse ptr experiza ,dupa cum am spus mai devreme sa dovedit ,de catre un expert ales de tribunalul buzau, ca aceiasi persoana a scris in dreprul vinzatorului...deci acel act e fals...atentie acum solutie in cazul procesului "Solutie: Admite actiunea. Respinge cererea reconventionala. Cu recurs. " nu am priceput eu cind am vazut online insa avocata im sune ca inseamna ca am pierdut acel proces....are cineva sfaturi ...va multumesc