avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decaderea din drepturile parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decaderea din drepturile parintesti

am doi copii minori(7 si 10 ani)din prima casatorie care mi au fost incredintati in urma divortului.sotul nu a cerut si nu are drept de vizita,in schimb a fost obligat la plata unei pensii alimentare in valoare de 130 ron.nu a achitat niciodata vreun ban si nici nu a vizitat vreodata copiii,in cei 5 ani ce au trecut de cand ne am despartit.eu m am recasatorit,mai am un copil.iar actualul sot vrea sa ii infieze si pe ceilalti doi.cum as putea sa fac,avand in vedere ca am nevoie de semnartura tatalui biologic al copiilor?nu stiu nici unde locuieste acesta si nici nu cred ca ar fi de acord sa semneze.va rog mult,da ti mi o solutie!va multumesc!:-/
Cel mai recent răspuns: strimbeanu liliana , utilizator 08:03, 18 Mai 2011
sfatuiti-va cu un avocat live deoarece o sa trebuiasca sa faceti anumite demersuri prin faprtul ca nu pot fi inafiati copii fara acordul tatalui biologic exact cum spuneti si nici decazut din drepturile parintesti nu poate fi deoarece nu exista motive.
el pur si simplu ii ignora ca exista si pentru asta aveti anumite cai legale pentru recuperarea pensiei alimentare. o portita insa tot trebuie gasitata pentru cazul dvs atata timp cat el isi ignora copii iar un alt barbat doreste sa-i infieze.
MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încredinþare minor din afara cãsãtoriei Nykollette Nykollette Bună ziua. Mă numesc Mihaela şi am o fetiţă din afara căsătoriei în vârstă de 7 ani. Adică, am fost căsătorită cu tatăl biologic al minorei, ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor(adoptie),drepturi dupa divort ContSters344822 ContSters344822 Buna seara, Am divortat in urma cu 5 ani,din casatorie a rezultat un copil a carei custodie mi-a fost incredintata iar tata a fost obligat la plata pensiei ... (vezi toată discuția)
Interzicere vizitare copil atac2211 atac2211 Buna ziua. As dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o anumita problema. Am fost casatorit timp de 4 ani, in urma casatoriei avand si un copil care in urma ... (vezi toată discuția)