avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioadele in care am fost in CFP influenteaza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioadele in care am fost in CFP influenteaza acordarea indemnizatiei de somaj?

Daca in ultimele 12 luni am fost cite 2 saptamini in cfs pe o perioada de 4-5 luni afecteaza la somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:49, 17 Mai 2011
1. Afecteaza pentru ca in perioada de CFP nu ati cotizat la somaj.
2. Poate in ultimele 24 de luni aveti alte luni in care nu ati fost in CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cfp claudiu74 claudiu74 buna ziua. firma unde lucrez o duce mai greu in perioada aceasta cu lucrarile (constructii). patronii vor ca salariatii [u]sa faca cerere[/u] de concediu ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac sa beneficiez de somaj? claudiu74 claudiu74 buna ziua , lucrez la o firma de constructii. Nu prea mai sunt lucrari si pana acuma \"la cererea noastra\"(chiar ii rogi frumos in cerere) am stat in ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ? zidaneqw zidaneqw daca am fost in concediu fara plata trei luni in acedt an cit ma poate tine un patron cu forme legale ca angajat pina imi a oferi somajul ? omu nu a avut ... (vezi toată discuția)