avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre divort

Acum un 1 an jumate o prietena de amea a bagat divortul.Si intre timp sa impacat cu sotul ei la a doua infatisare su sa mai prezentat la proces a vorbit cu avocata ei ca sa impacat si ea zis avocata sa nu se prezinte la proces ca se judeca in lipsa asa ea zis.Si acum o luna ,doua ea venit citatie sa se prezinte la proces pentru divort.Problema este ca ea nu a scos nici acum certificatul de divort de la tribunal ca a avut unele problema.daca nu se prezinta la proces ii declara divortati.
Cel mai recent răspuns: actb , utilizator 14:04, 17 Mai 2011
daca nu s-a prezentat nicio parte, probabil ca procesul a fost suspendat, nu are cum sa se judece in lipsa .
prietena se poate prezenta la termen, sa renunte la judecata
Si daca nu se prezinta nu poate sa renunte la judecata si fara sa se duca in fata instantei..are niste probleme si poate ajunge.poate sa se duca dupa proces si sa faca o hartie sa isi retraga certificatul de divort.
Dupa un an de zile procesul se perima si vor primi instiintare la adresele de domiciliu

vezi si www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort- se poate??? cristina_mihaela cristina_mihaela Sotia a inaintat la Judecatorie divortul, avand prima infatisare peste doua saptamani.In acest timp cei doi au hotarat sa se impece.Se poate ca la prima ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la proces divort Anandrei Anandrei Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o chestiune. Sotia mea a deschis dosar de divort in instanta , inpotriva mea. Eu am venit cu o intampinare, plus ... (vezi toată discuția)
Retragere divort rally44 rally44 Buna ziua spuneti mi va rog daca sotul meu a bagat divort si itre timp ne am impacat ce trebuie sa fac? ,sa asteptam prima infatisare sau poate face o cerere ... (vezi toată discuția)