Buna ziua am infiintat un pfa in februarie 2011 si as dori sa-mi spuneti va rog daca si ce declaratii trebuie depuse la registratura org. fiscal daca nu am rulat nimic pe firma (bani, facturi etc.)
Chiar daca nu ati rulat nimic pe firma, sper ca in primul rand in decurs de 15 zile de la infiintarea PFA-ului de la registrul comertului ati fost si la fisc sa va inregsitrati si acolo. Daca ati facut-o mai aveti de depus doar declaratia 200(care, ma rog, trebuia depusa pana ieri 16.05.2011), se presupune ca declaratia 220 ati depus-o odata cu inregistrarea la fisc. Tot la inregsitrare mai trebuia si declaratia 070, daca nu toate aceastea (nedepunere) inseamna amenda!
Declaratia 200 trebuie depusa pana la data de 16.05.2012 pentru anul 2011.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Decizie impunere
nikuteau
Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri:
-la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa
ciucasica
Buna ziua,
Am lucrat ca PFA pana in decembrie, cand a trebuit sa suspend activitatea, din cauza faptului ca am nascut.
Pe anul 2010 am incheiat toate ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa
mihaela495
Buna ziua,
As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante.
Am inteles ca ... (vezi toată discuția)