Buna ziua,
imi poate da si mie cineva detalii despre modul, documte etc in ceea ce priveste fuziunea a doua societati comerciale care au ca administrator aceasi persoana.
Societatea care va fi absorbita are datorii atat la bugetul statului cat si la furnizori.
Astept raspunsurile dvs.
LEGEA 31/ 1990 actualizata din 16 noiembrie 1990 (**republicata**)(*actualizata*)
privind societatile comerciale
ART. 243
(1) Creditorii societatilor care iau parte la fuziune sau la divizare au dreptul la o protectie adecvata a intereselor lor. Orice astfel de creditor, a carui creanta este anterioara datei publicarii proiectului de fuziune sau de divizare si care nu este scadenta la data publicarii, poate face opozitie, in conditiile art. 62.
(2) Opozitia suspenda executarea fuziunii sau a divizarii pana la data la care hotararea judecatoreasca devine irevocabila, in afara de cazurile in care societatea debitoare face dovada platii datoriilor sau ofera garantii acceptate de creditori ori incheie cu acestia un acord pentru plata datoriilor.
Fuziune srl-consiliere
am urmatoarea problema si nu stiu cum sa ma descurc.
in anul 2000 am infiintat un srl (sa spunem 1 )in care asociati eram eu si sotia mea.
in anul 2003 ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.