avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DESPRE SALARIUL CARE IL IAU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DESPRE SALARIUL CARE IL IAU

AM SI EU O ANTREBARE LUCREZI 8ORE PE ZI 2 SAPTAMANI FARA LIbere vi 2 saptamani pana vineri si acumulate antro 1luna vine 192 de ore si eau un salar de 700 de lei misepare ca e putin cat ar trebui sa-mi dea ca nu e corect ma rupe cu programul asta cate odata nu mai pot de oboseala si eam zis ca misepare ca ami da putin dar gaseste motive ca nu are mai mult sa-mi dea puteti sami spuneti va rog
:(:(:(

:ban:
Cat e salariul dumneavoastra pe cartea de munca?
720 pe cartea de munca
Inteleg ca lucrati 2 sapatamani de luni pana dunimica inclusiv?
Si doua saptamani de luni pana vineri?
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2011
Popa Adrian, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate obliga angajatorul sa muncesc zi de zi? savetabalc savetabalc Buna ziua!De aproximativ 2 luni sunt angajata la un bar de zi pe perioada nedeterminata, programul meu de lucru e de la 7-10 si de la 16-21 de luni pana vineri ... (vezi toată discuția)
Cand un angajator isi bate joc de angajat alexutu4 alexutu4 buna ziua lucrez ca bucatar intr-un restaurant din data de 2-03-2012 si angajarea mi sa facut la data de 4 -04-2012 pe contract ne-am anteles cu salariu de 700 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o societate de recuperari creante Godycy Godycy am avut un credit bancar la [BANCA], la sfarsitul anului 2005 am antarziat cu rata deoarece trebuia sa ma deplasez an localiatea Lugoj pentru a deschide un nou ... (vezi toată discuția)