avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare bona filipineza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare bona filipineza

cum poate o persoana fizica romana sa angajeze cu contract de munca o bona filipineza . care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze? mentionez ca persoana straina are autorizatie de munca si permis de sedere in Romania valabile. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters113415 , utilizator 21:16, 18 Mai 2011
Prin incheierea unui contract individual de munca se poate angaja o bona din alt stat.
1. Se incheie c.i.m. in doua exemplare.
2.C.i.m. se inregistreaza si se transmite prin REVISAL in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariat.
Sa aveti in vedere si depunerea la finante, de catre angajator, a declaratiei 020 insotita de o copie a CIM
va multumesc pentru raspunsuri!=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca niko79 niko79 Buna ziua! Imi puteti spune daca in cazul unui cetatean strain (iordanian) trebuie si permis de munca si de sedere la incheierea cintractului individual de ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean republica moldova zxz19 zxz19 buna ziua ce conditii trebuie sa indeplinesc/ ce pasi sa urmez pt a angaja un cetatean din republica Moldova, casatorit cu un cetatean roman? (are carte de ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat la pfa OanaAura OanaAura Buna ziua vreu sa angajez o persoana pe PFA-ul meu. Ce pasi trebuie sa urmez? Am inteles ca trebuie sa merg la ITM si ca imi trebuie neaparat semnatura ... (vezi toată discuția)