avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintegrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintegrare

Am castigat un proces de munca. Angajatorul ma poarta cu vorba. Avand in vedere ca instanta a hotarat reincadrarea mea pe postul detinut anterior si plata salariilor si a celorlalte drepturi care mi s-ar fi cuvenit, doresc sa stiu daca pot cere majorarea acestora cu indicele de inflatie.
Cum se pot face inscrisuri pentru ami corecta Cartea de munca?
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 17 Mai 2011
1. Depuneti cerere la angajator prin care solicitati punerea in executarea a hotararii judecatoresti , in acest sens , sa dispuna reintegrarea dvs si sa va plateasca drepturile salariale stabilite de catre instanta.

2. Daca nu va plateste banii in termen de 15 zile de la data inregistrarii cererii, atunci puteti face plangere penala pentru savarsirea infractiunii prevazute de art.277 C.mun.

3. De asemenea, puteti apela la un executor judecatoresc pentru a pune in executare acea hotarare.

4. Rectificarea in carnetul de munca se poate face de catre angajator daca a avut aprobare de pastrare si completare a carnetului de munca sau de catre inspectorul ITM la care este arondat fostul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dupa reincadrare moise paula moise paula In iunie 2009 s-a emis de catre soc la care lucram o decizie de retrogradare si apoi concediere. In 6 ianuarie s-a dat o sentinta de reincadrare, in 11 ... (vezi toată discuția)
Necesita investirea cu formula executorie? silaghiremus silaghiremus Buna ziua. In urma unei concedieri disciplinare am contestat si castigat in instanta procesul avand in acest sens o hotarare definitiva si irevocabila. Este ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare judecatoreasca-dreptul muncii GDO GDO Dupa ce o hotarare jud. a instantei de fond, care este definitiva si executorie a fost comunicata partilor, mai poate una din parti sa mai adeseze aceleiasi ... (vezi toată discuția)