avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent !! Fisa de Aptitudini !!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent !! Fisa de Aptitudini !!

Buna,am plecat in Franta printr-o firma de recrutare personal. Acum sunt in Franta,dar cei de la firma (din Romania) imi cer fisa de aptitudini,pe care nu am cum sa o dau. Nu as putea sa fac aici(in Franta) o fisa de aptitudini?trebuie neaparat in Romania ? Am mai citit ceva pe net,ca daca la sfarsitul contractului duc fisa de aptitudini si acolo scrie ca am fost apt pe toata perioada contractuala,e ok. Astept un raspuns ! Va multumesc.

P.S. imi cer scuze pt ca am postat de 2x,dar am nevoie urgenta de un raspuns

Cel mai recent răspuns: dboariu , utilizator 22:15, 19 Mai 2011
de fisa de aptitudine trebuia sa se ocupe firma de recrutare din RO, in sensul ca trebuia sa va trimita la medicul de medicina muncii, cu fisa de solicitare si cu fisa de identificare a riscurilor. Se pare ca in Franta activitatea de MM e organizata la fel ca in RO (noi de acolo am copiat modelul), asa ca poate ai noroc; mai ales ca in Franta lucreaza multi medici de MM romani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse umane - medicina munci cantemir cantemir As dori sa ma lamureasca cineva, la angajare trebuie facut un dosar medical, fisa de aptitudine si fisa de identificare a factorilor de risc. E necesar ca ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudine valabilitate miroslava miroslava Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu fisele de aptitudine de la medicina muncii. 1.Avem un angajat caruia i-am cerut la angajare sa se duca ... (vezi toată discuția)
Fisa de aptitudine silvia99 silvia99 firma de medicina muncii cu care colaboram emite fise de aptutudini asemanatoare ca \\"aspect\\" cu o adeverinta medicala (foaie alba, neautocopiativa). la un ... (vezi toată discuția)