avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Mi s-a incheiat contractul de munca de catre ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Mi s-a incheiat contractul de munca de catre lichidatoare si la procesul de faliment s-a dat sentinta incident procedural

As vrea sa stiu daca mi se poate intampla ceva ... pentru ca nu am vrut sa astept finalul procesul si am discutat cu lichidatoarea si aceasta mi-a incheiat contractul.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:26, 1 Iunie 2011
Chiar nu poate nimeni sa-mi spuna daca ma pot astepta la ceva rau ?
Incerc sa inteleg intrebarea dvs dar nu reusesc ??

As vrea sa stiu daca mi se poate intampla ceva ... pentru ca nu am vrut sa astept finalul procesul si am discutat cu lichidatoarea si aceasta mi-a incheiat contractul.

ce sa vi se intample ? inteleg ca lichidatorul v-a desfacut contractul de munca in conformitate cu prevederile art 86 din lege 85/2006
Da, dar administratorul firmei nu vroia sa mi se incheie contractul de munca pana nu rezolva el procesul ... dar acum ca s-a dat Solutie: incident procedural la unul din procese si la cel de Angajarea raspunderii conform art.138 din Legea 85/2006
Materia juridicã: Faliment s-a respins cererea lichidatorului. Eu chiar nu inteleg , dar inainte sa-mi incheie lichidatoare contractul administratorul m-a amenintat ca daca imi incheie lichidatoarea contractul voi ajunge intr-o situatie foarte urata. Deaia va intreb pe d-voastra.

Va multumesc!
Administratorul societatii nu mai are drept de administrare in cazul falimentului ! Lichidatorul a procedat conform prevederilor legale mentionate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

angajarea raspunderii conform art.138 din legea 85/2006 geogeogeo geogeogeo Buna ziua, am fost administratorul unei firme care este in proces de faliment, am primit o citatie acasa de la administratorul judiciar al firmei care a ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventa ginnyy ginnyy Am un colaborator impotriva caruia s-a deschis procedura insolventei si i-a fost admins planul de reorganizare. Potrivit contractului pe care il am cu acesta, ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru avizare mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Ieri sora mea a avut un proces pentru falimentul unei societati unde ea are calitatea de administrator. Toata lumea se astepta ca sa se termine ... (vezi toată discuția)