avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Majorare capital social SRL.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Majorare capital social SRL.


Sunt asociat unic intr-un SRL nou infiintat, am primit in contul firmei o suma de bani sub forma de imprumut pe care trebuie sa-i inapoiez in cateva zile.
Pot majora capitalul social, ce acte imi trebuiesc?
Si cat dureaza?
Cel mai recent răspuns: CosminMcm , utilizator 12:27, 18 Mai 2011
Nu puteti face majorarea de capital in acest caz. Bani vor pleca deci din firma. Acum ca sa intelegeti ce e cu majorarea de capital. Scriptic va aparea alta valoare la capitalul social dupa ce faceti toate procedurile la registrul comertului. Dar in cont bancar aveti totusi banii. Apoi puteti cumpara ceva cu ei, deci nu veti mai avea banii dar aveti produse sau mijloace fixe. Pe cand asa, dumneavoastra veti restitui banii si nu veti mai avea nimic.
Am inteles, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmează să îmi deschid un srl și aș dori să mă lămuresc în privința anumitor lucruri. vă rog să mă ajutați rrobert rrobert Urmeaza sa imi deschid un SRL si as dorii sa ma lamuresc cu anumite lucruri. Stiu ca trebuie sa colaborez cu un contabil, ceea ce voi face dupa ce ma voi ... (vezi toată discuția)
Aport personal catre un srl nou RaduStoica RaduStoica Buna ziua, Am infiintat un nou srl cu un capital social de 200 lei, acum pentru cheltuielile de amenajare a spatiului, plata contabil, plata salarii etc, ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma arinna arinna Pentru o firma de curatenie imi trebuie ca si stoc initial aspiratoare, solutii de curatat geam, parchet,lavete, alte aparate de curatenie chiar daca eu fac ... (vezi toată discuția)