avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... iesire minor din tara- posibil?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

iesire minor din tara- posibil?

Am o declaratie notariala a tatalui copilului in care acesta isi da acordul sa iasa din tara pe o perioada de 2 sapatamani.
Acum, imi spune ca a mers la acelasi notar si a anulat declaratia.

Eu la frontiera mai pot folosi acea declaratie cu acordul lui?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 13:07, 18 Mai 2011
Va duceti la tribunal si obtineti solutia finala a incredintarii minorului spre crestere si educare cu mentiunea pe spate definitiv si irevocabil timbrat si semnat de judecatorul de serviciu.Aceasta decizie o prezentati la granita impreuna cu pasaportul minorului.Drum bun!!!
Mergeti la notarul respectiv si verificati daca a revocat declaratia. In mod normal, trebuia sa va notifice revocarea, dvs. o puteati folosi deja, invocand faptul ca nu ati avut cunostinta despre actiunea tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu un copil minor felice76 felice76 Buna ziua! As dori sa ma informati cu privire la conditiile care sunt impuse pentru iesirea din tara a unui copil minor.Precizez ca imi este incredintat ... (vezi toată discuția)
Excursii peste granita Profesoara Profesoara Bun gasit! As dori sa stiu care este regula la iesirea din tara cu un minor.. Situatia este asa/ Eu sunt mama copilului, am hotarare definitiva si ... (vezi toată discuția)
Plecare minor din tara alina27 alina27 buna seara...am 2 copii cu care doresc sa parasesc tara,dar fostul meu sot nu mi da procura.exista cumva posibilitatea de a l da in judecata si sa l oblig sa ... (vezi toată discuția)